Projecten

12 / 116 projecten weergegeven

Voor het ontwikkelen van innovaties en nieuwe producten op het gebied van sportvoeding is het Sportvoeding Panel Papendal opgericht. Deelnemers van het panel geven o.a. feedback op smaak, gebruiksgemak en/of voorkeur.

Lees meer

InnoSportLab Papendal is bezig met een studie naar het effect van een nieuw ontwikkelde sportdrank op hardloopprestaties.

Lees meer

Eat2Move is een topcentrum dat zich de komende zes jaar zal richten op innovatie rond voeding en beweging, met name voor topsporters en ouderen. Acht Gelderse organisaties op het gebied van sport, voeding en gezondheid werken samen in dit topcentrum, met steun van de Provincie Gelderland.

Lees meer

InnoSportNL coördineert samen met de stichting Food Valley, de Alliantie Voeding Gelderse Vallei en Oost NV een Innovatie Prestatie Contract (IPC)-subsidieregeling. In dit cluster werken 13 bedrijven en kennisinstellingen samen om productinnovaties te realiseren rondom sport, voeding en gezondheid.

Lees meer

Welke invloed heeft nitraat op verschillende sporten en sportprestaties?

Lees meer

Bij topsportvoeding moet er “on demand”, individueel, lekker, gezond en zeer snel, gedurende alle momenten van de dag een maaltijd beschikbaar zijn van topkwaliteit. Doel is het plaatsen van een testopstelling Nutri-Pulse® e-Cooking technologie in een reële keukenomgeving, waarbij de nieuwe...

Lees meer

Binnen het IPC-project ‘Voeding, Sport en Gezondheid’ wordt een natuurlijke sportdrank op basis van verse wei ontwikkeld.

Lees meer

Sportsgrain Bar biedt de perfecte basis voor een topprestatie. De unieke samenstelling van het brood is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten gericht op sportvoedingsonderzoek.

Lees meer

Individuele trainingsschema's kunnen online worden samengesteld op basis van karakteristieken en doelstellingen van de hardloper.

Lees meer