Projecten

8 / 116 projecten weergegeven

Het zwemkeerpuntmonitoringsysteem analyseert de snelheid, de plaats waar je aantikt en draait, de kracht die je zet en de acceleratie tijdens en na het afzetten.

Lees meer

Prestatiemonitoring is onontbeerlijk voor de hedendaagse topsport. Via gebruik van innovatieve technologie voor het registreren van posities van spelers en de bal komt men tot geavanceerde analysemiddelen ten aanzien van tactische prestaties, fysieke prestaties en visualisatie en simulatie.

Lees meer

Een toekomstvisie wordt realiteit: de Alpha is de eerste hartslagmeter ter wereld zonder borstband, die tijdens het hardlopen continue en ECG-nauwkeurig meet. De hartslagmeter wordt om de de pols gedragen.

Lees meer

Met nieuw ontwikkelde software kunnen voetbalcoaches analyseren hoe succesvol hun speltactiek is. Het programma werkt op basis van positiedata van spelers die via videobeelden of een lokaal meetsysteem zijn verzameld.

Lees meer

Wanneer de start van een zwemmer niet goed is kost, dat in sommige gevallen hem de winst. Daarom is er een systeem ontwikkeld waarmee de start getailleerd en automatisch geanalyseerd kan worden. Dat leidt tot een gefundeerd verbeteradvies aan de zwemmer/ coach.

Lees meer

De krachtmeetsystemen geven de Nederlandse kanoërs ondersteuning in de training. De systemen zullen zo ontworpen worden dat ze gebruikt kunnen worden bij verschillende combinaties van kanoërs en boten en op verschillende locaties gebruikt kunnen worden.

Lees meer

De realisatie van een notatieanalyse-databestand over een volledig voetbaleredivisieseizoen en van een model dat voor de gehele eredivisie en per club relaties beschrijft.

Lees meer

Een universeel data meet & verzamelplatform, waarmee zowel aan sporter als sportproduct in verschillende flexibele meetconfiguraties data verzameld en verwerkt wordt. De gegevens hieruit worden dan weer snel gepresenteerd aan coach en sporter.

Lees meer