Projecten

13 / 116 projecten weergegeven

Hightech prestatiemonitoringssystemen beschikbaar maken voor de individuele recreatieve sporter.

Lees meer

Turners en turnsters gebruiken op rek en ringen turnleertjes om blaren te voorkomen en grote krachten op de handen op te vangen. Zij ervaren regelmatig problemen met de huidige turnleertjes, vandaar dat samen met topturners het project “GymGrips” gestart is om betere turnleertjes te ontwikkelen.

Lees meer

Eat2Move is een topcentrum dat zich de komende zes jaar zal richten op innovatie rond voeding en beweging, met name voor topsporters en ouderen. Acht Gelderse organisaties op het gebied van sport, voeding en gezondheid werken samen in dit topcentrum, met steun van de Provincie Gelderland.

Lees meer

Dit breedtesportproject wil kinderen van 4 tot 8 jaar op basis van individuele talenten, interesses en aanleg grofmazig en vroegtijdig adviseren in hun sport- of beweegactiviteiten, zodat ze uiteindelijk langduriger en met (meer) plezier (levenslang) gaan bewegen.

Lees meer

Winnen of verliezen op topniveau is een kwestie van milliseconden: elke slag moet dus raak zijn! Project streeft naar het verbeteren van de individuele schaatstechniek door middel van real-time feedback over de afzet tijdens het schaatsen.

Lees meer

Alles voor goud is een 10-delige serie die laat zien hoe bekende Nederlandse topsporters zich voorbereiden op de Olympische Spelen.

Lees meer

Het verder ontwikkelen van het registratiesysteem. Dit is nodig om de daadwerkelijke trainingsbelasting te relateren aan de opgelegde trainingsbelasting.

Lees meer

Een toekomstvisie wordt realiteit: de Alpha is de eerste hartslagmeter ter wereld zonder borstband, die tijdens het hardlopen continue en ECG-nauwkeurig meet. De hartslagmeter wordt om de de pols gedragen.

Lees meer

Aangepast snowboarden voor mensen met een lichamelijke handicap is een opkomende sport. Voor mensen met beperkte beenfunctie is een snowboard met zitondersteuning ontwikkeld.

Lees meer