Schaatsprestatie-apps

Schaatsprestatie-apps

Doel

Ontwikkelen van een coachmodule om prestaties van sporters terug te koppelen, met een toepassing voor schaatsen o.b.v.  positieregistratiedata, hartfrequentiedata en videobeelden.

 

Projectomschrijving

Prestatiemonitoring is onontbeerlijk voor de hedendaagse topsport. De schaatssport had behoefte aan geschikte middelen voor coaches/trainers om prestaties van schaatsers, in de vorm van positieregistratiedata, hartfrequentiedata en videobeelden, terug te koppelen.

 

InnoSportLab Thialf, Inmotio Object Tracking en het Hanze Honours College van de Hanzehogeschool Groningen hebben een coachmodule ontwikkeld bestaande uit:

  1. een online multi-platform smartphone-app om één prestatieparameter weer te geven
  2. een offline software-applicatie voor desktop/laptop/tablet om meerdere prestatieparameters t.o.v. elkaar en/of in de tijd weer te geven
  3. een presentatie-applicatie voor een bril
  4. een presentatie-applicatie voor een scherm, alsmede een daarvoor benodigd database-inrichtingsconcept en een daarvoor benodigd datareductie- en invoerconcept voor de database – en een toepassing voor schaatsen o.b.v. positieregistratiedata, hartfrequentiedata en videobeelden

 

Meer informatie?

Organisatie  InnoSportNL
Contactpersoon Nico Delleman 
Telefoon +31 (0)26 4834598 
E-mail  ...

Status project

Start

1 november 2012

Eind

1 januari 2014

Afgerond

Programmalijnen

  • Prestatiemonitoring

Tags

Partners


Delen:
FacebookTwitterGoogle Plus