IPC-project Voeding, Sport & Gezondheid

IPC-project Voeding, Sport & Gezondheid

Doel

In een cluster van bedrijven en kennisinstellingen productinnovaties realiseren rondom sport, voeding en gezondheid.

 

 

Projectomschrijving

InnoSportNL coördineert samen met de stichting Food Valley, de Alliantie Voeding Gelderse Vallei en Oost NV een Innovatie Prestatie Contract (IPC)-subsidieregeling. In dit cluster werken 13 bedrijven en kennisinstellingen samen om productinnovaties te realiseren rondom sport, voeding en gezondheid. Naast toepassing in de sport richt de IPC zich ook op toepassing in de zorg.

 

Het Innovatie Prestatie Contract (IPC) steunt het project met ruim € 360.000. De deelnemende bedrijven investeren € 600.000. Binnen dit innovatieproject maken bedrijven zoveel mogelijk gebruik van de kennis en netwerken via de ondersteunende organisaties om de ontwikkeling en reikwijdte van de innovaties te vergroten.

 

De deelnemende bedrijven zijn: 

 

Deze bedrijven kunnen rekenen op advies en begeleiding door de stichting Food Valley in samenwerking met Alliantie Voeding Gelderse ValleiInnoSport NL, NV BOM, OostNV en Syntens.

 

Ook InnoSportLab Papendal participeert in dit project en levert via het netwerk en de test- en meetomgeving van het sportlab een actieve bijdrage. Vanuit InnoSportLab Papendal is Jeroen Wouters, programmamanager Voeding, contactpersoon: ....

 

Een verslag van de laatste IPC bijeenkomst vindt u hier:

Ziekenhuis Gelderse Vallei toneel voor IPC bijeenkomst

 

 

Meer informatie?

Organisatie  Oost NV
Contactpersoon  Judith Hulst
E-mail

 

 ...

Status project

Start

1 januari 2013

Eind

31 januari 2015

Lopend

Programmalijnen

  • Sport en Voeding

Tags

    Partners


    Delen:
    FacebookTwitterGoogle Plus