Wereldwijde introductie van de Carver: de crosstrainer voor buiten

Wereldwijde introductie van de Carver: de crosstrainer voor buiten

Na een intensieve periode van ontwerpen, onderzoek en testen is de Carver nu productie- en verkoopklaar. De Carver is er voor wie buiten actief wil sporten. Met de bewegingsintensiteit van de crosstrainer en de lol van het buiten rijden. De Carver kan altijd en overal en geeft dat lekkere carve gevoel (zoals bij snowboarden).

 

 

  • Gemakkelijk mee te nemen en bij slecht weer ook binnen te gebruiken. Carver foto investormatch
  • Carver, buiten sporten, rijden en carven
  • Carver, trainen zonder overbelasting
  • Carver, licht en makkelijk op te bergen

 

Ambitie: Carver is een olympische sport in 2024
De Carver is online te koop via www.carversport.nl. Binnenkort gaat een sport-demonstratie team van start om meer bekendheid te genereren voor deze sportinnovatie. Het team is bezig om bekende sporters als boegbeeld aan de Carver te koppelen. Daarnaast start de producent een (social) media-offensief om de crowdfunding campagne onder de aandacht te brengen. Begin december 2015 zoekt de Carver via www.kickstarter.com enthousiastelingen die willen investeren in dit innovatie beweeg-product.

 

Zowel de consument, als outdoor activiteitencentra en fitness-scholen kunnen aan de slag met de Carver. Om de sport te bereiken staat de Carver in januari 2016 op de ISPO, de grootste sportinnovatie-beurs ter wereld. Het doel is om er een nieuwe top- en breedtesport van te maken. Het streven is om in de zomer 2016 het eerste Open Nederlands Kampioenschap te houden en de ambitie is om Carver olympisch te maken.

 

Nederlandse productieDia31

 

Hanco Ravelli, bedenker en ontwikkelaar van de Carver, heeft een team professionalssamengesteld om de marktgang van de Carver optimaal te begeleiden. De productie wordt in Nederland bij een leerbedrijf gedaan. Zo houdt de ondernemer grip op de productiekwaliteit en levering. Daarnaast draagt de Carver zo een steentje bij op het gebied sociaal ondernemerschap.

 

InnoSportNL-project
Belangrijke partners die hebben bijgedragen aan het onderzoek en ontwikkeling zijn InnoSportNL, De Haagse Hogeschool en de TU Delft. Binnen InnoSportNL is het project in 2009 gestart met als doel een fietsproduct te realiseren dat door het gebruik van een specifieke aandrijving (vergelijkbaar met een cross trainer) meer effectief en frequenter wordt gebruikt dan eerder ontwikkelde producten. Het eindproduct moest bijdragen aan het behalen van een betere lichamelijke conditie van de gebruikers. Daarnaast moet het een uitdaging bieden voor de gebruiker, zodat de 'fiets' langdurig gebruikt gaat worden. Meer plezier in bewegen!

 

Meer informatie: www.carversport.nl

 

carverpatrickbocht

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterGoogle Plus