Fotoverslag en presentaties InnoSportNL bijeenkomst 30 november

Fotoverslag en presentaties InnoSportNL bijeenkomst 30 november

Op maandag 30 november werd het tienjarige nationale sportinnovatieprogramma van InnoSportNL afgesloten. Tijdens een feestelijke bijeenkomst met gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland werd terug gekeken op 10 jaar InnoSportNL en sportinnovatie in Nederland.

 

Sportinnovatie in Nederland 10 jaar InnoSportNLKlik voor het fotoverslag

Met het doorgeven van het ‘stokje’ van Cees Oudshoorn (bestuur InnoSportNL) aan Bart Zijlstra (TopTeam Sport/ SportInnovator) werd ook vooruit gekeken en stilgestaan bij de uitdagingen die de sportinnovatie in Nederland te wachten staan. 

 

De presentaties van de sprekers zijn hieronder beschikbaar:

 

 

 

 

De impact van 10 jaar InnoSportNL: sportinnovatie in Nederland

In de rapportage '10 jaar InnoSportNL: sportinnovatie in Nederland' wordt teruggekeken op het sportinnovatieprogramma van InnoSportNL. Aan de hand van cijfers over de periode 2006-2015 wordt de impact van InnoSportNL kwantitatief weergegeven. Zo werd in de afgelopen 10 jaar door sportinnovatieprojecten een geschatte additionele omzet van 50 miljoen euro en 500 mensjaren werk voor het bedrijfsleven gecreëerd.

De 315 projectpartners van InnoSportNL uit het bedrijfsleven realiseerden 232 innovatieve producten. In de InnoSportNL-projecten werken vanuit de sport 35 bonden, 650 coaches en meer dan 4.100 sporters direct in de projecten mee. Verder hebben de InnoSportLabs en het sportinnovatieprogramma samen bijna 25 promotieonderzoeken, bijna 950 afstudeerscripties, 100 wetenschappelijke artikelen en 900 populaire artikelen opgeleverd.

Download hieronder het volledige rapport, inclusief 14 lessen voor de innovatoren van de toekomst.

PDF icoonRapportage 10 jaar InnoSportNL: Sportinnovatie in Nederland. (10 MB)

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterGoogle Plus