Nieuws

Nieuws

Actuele nieuwsitems

Fotoverslag en presentaties InnoSportNL bijeenkomst 30 november

Op maandag 30 november werd het tienjarige nationale sportinnovatieprogramma van InnoSportNL afgesloten. Bekijk het fotoverslag en de presentaties van de sprekers.

Lees verder

InnoSportNL geeft het stokje door

Eind dit jaar loopt het sportinnovatieprogramma van InnoSportNL af. Voor InnoSportNL is de tijd gekomen om het stokje door te geven, de InnoSportLabs gaan zelfstandig verder.

Lees verder

Sportsgrain Bar wint Jaarprijs Goede Voeding 2015

Sportsgrain Bar heeft de Jaarprijs Goede Voeding 2015 gewonnen. Het innovatieve sportbrood werd in samenwerking met (top)sporters op Papendal ontwikkeld.

Lees verder

Wereldwijde introductie van de Carver: de crosstrainer voor buiten

Na een intensieve periode van ontwerpen, onderzoek en testen is de Carver nu productie- en verkoopklaar. De Carver is de crosstrainer voor wie buiten actief wil sporten.

Lees verder

Activiteiten InnoSportLab Papendal per 1 januari 2016 onderdeel Sportcentrum Papendal

Per 1 januari 2016 worden de activiteiten van InnoSportLab Papendal voortgezet als onderdeel van Sportcentrum Papendal. Een aantal belangrijke partners blijft verbonden aan het thema.

Lees verder

Sportsgrain bar genomineerd voor Jaarprijs Goede Voeding

Het innovatieve sportbrood van Sportsgrain is genomineerd voor de Jaarprijs Goede Voeding 2015: een prijs die innovatie stimuleert en gezondere producten binnen het bereik van een grote groep consumenten brengt.

Lees verder

SmartGoals wint Nationale Sport Innovatie Prijs 2015

De Nationale Sport Innovatie Prijs 2015 is gewonnen door SmartGoals. Dat werd bekendgemaakt tijdens het 12e Nationale Sport Innovatie Congres in Eindhoven.

Lees verder

Bedrijven zien krachtige combinatie in voeding en bewegen

Tijdens het Eat2Move Kennis en netwerkevent verkenden onderzoekers en bedrijven hun raakvlakken en gemeenschappelijke kansen op het gebied van voeding en bewegen.

Lees verder

Stem op de drie genomineerden voor de Nationale Sport Innovatie Prijs!

Welk innovatief en kansrijk product wint dit jaar de Nationale Sport Innovatie Prijs? SmartGoals, de Tovertafel en MobieZ zijn genomineerd. Op wie stem jij?

Lees verder

Beter basketbalschot dankzij perceptuele training

Met de ‘occlusie-bril’ kunnen basketballers hun schotprestaties trainen. Deze training, die in de sportpraktijk nog nauwelijks wordt toegepast, verbetert de prestaties met acht tot tien procent.

Lees verder

Delen:
FacebookTwitterGoogle Plus