Agenda

Agenda

Archief van de agenda-items

Sportinnovatie in Nederland: toen, nu en straks

Op 30 november organiseert InnoSportNL een bijeenkomst om het tienjarige nationale sportinnovatieprogramma af te sluiten en een blik op de toekomst van de sportinnovatie in Nederland te werpen.

Lees verder

Demodag Wearable technology

Wearable technology is hot, ook in de (top)sport. In samenwerking met NOC*NSF nodigen wij aanbieders van wearables uit om hun product of dienst te demonstreren.

Lees verder

Congres 'Sport & Voeding'

Wat kan voeding voor een (recreatie)sporter betekenen? Tijdens het congres 'Sport & Voeding' word je bijgepraat over de rol van voeding voor de (recreatie)sporter.

Lees verder

Food Valley Expo 2015

In één dag helemaal op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in agrifood, inspiratie opdoen en uw netwerk versterken? Dat kan op de 11e editie van Food Valley Expo 2015 op 12 en 13 oktober 2015!

Lees verder

Nationale Sportinnovatie Congres 2015

Op donderdag 8 oktober vindt de 12e editie van het Nationale Sportinnovatie Congres plaats. Het congres staat in het teken van het verleggen van grenzen.

Lees verder

Weekend van de Wetenschap 2015

Heb je altijd al willen weten hoe Ranomi Kromowidjojo en Femke Heemskerk hun start en keerpunt verbeteren? InnoSportLab De Tongelreep zal tijdens het Weekend van de Wetenschap op 3 oktober 2015 zijn deuren openen voor iedereen.

Lees verder

Eat2Move kennis- en netwerkevent

Topcentrum Eat2Move Eat2Move organiseert een kennis- en netwerkevent. Ondernemers en bedrijven in de voeding-, sport- en zorgmarkt zijn uitgenodigd om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Lees verder

Live Sessie Visual Skills

Op donderdag 17 september organiseert InnoSportLab Papendal samen met het Nationale Sportinnovatie Platform een Live Sessie Visual Skills.

Lees verder

KIVI Symposium: Engineering the future Olympics

Op maandag 14 september organiseren KIVI Sports Engineering en de TU Delft Sports Engineering Institute het symposium: Engineering the future Olympics.

Lees verder

ASICS NK Atletiek 2015

Vanaf donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus 2015 staat in het Olympisch Stadion, Amsterdam, het ASICS Nederlands Kampioenschap Atletiek op het programma.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterGoogle Plus